Få en tilstandsrapport

Er du klar til at migrere til skyen?

Med en uforpligtende tilstandsrapport fra Toolpack, får du bl.a. indsigt i

  • Din nuværende cloudmodenhed
  • Muligheder for optimering af dit setup
  • Et skøn på de ressourcer, det vil kræve

Hør mere om en tilstandsrapport

Når du har udfyldt formularen, kontakter vi dig for at aftale nærmere.

Udnyt fordelene ved Microsoft Azure cloudplatformen

Inden du kan beslutte, hvilke IT-aktiver I bør migrere til skyen, er det selvfølgelig vigtigt at danne dig et overblik over alle jeres nuværende aktiver.

Det er netop dét en tilstandsrapport kan give dig indsigt i.

Når vi skal udarbejde rapporten, har vi brug for at vide, hvordan jeres setup ser ud i dag. Det gælder blandt andet jeres datavarehuse, filservere, SQL servere og applikationer, som I har liggende on-premise. Det kan også være, at I allerede har aktiver liggende på en cloudplatform.

Derefter ser vi på, hvor I med fordel kan ændre i setuppet, f.eks. ved at rykke aktiver i Microsoft Azure for at optimere driftsomkostninger, sikkerhed eller andre parametre.

Sidst, men ikke mindst, vurderer vi selvfølgelig hvilke og hvor mange ressourcer, det kommer til at kræve at foretage optimeringerne.

Udfyld formularen for at høre mere om en tilstandsrapport, så tager vi kontakt til dig.

Hvad kan du opnå med Microsoft Azure?

1. Optimér dine omkostninger og migrér trygt til skyen
2. Forbliv beskyttet på tværs af hybride arbejdsmiljøer
3. Skalér din kapacitet og applikationer efter behov

Et team af passionerede specialister

Vores passion er at hjælpe virksomheder og deres medarbejdere med at få det bedste ud af Microsoft applikationer og forretningsdata.

Siden 2002 har vi været Microsoft Partnere og har hjulpet flere end 3000 virksomheder i Danmark, Island og Grønland med at få maksimalt udbytte af Microsoft 365 platformen, herunder cloudplatformen Microsoft Azure.

Vores team af specialister er klar til at hjælpe dig godt i gang med cloudmigreringen og tager altid udgangspunkt i din specifikke business case.

Hvad kræver det?

Få en tilstandsrapport, der viser jeres cloudmodenhed, og hvilke ressourcer flyttet fra on-premise til skyen kommer til at kræve.